Razem pomagamy Ukrainie. Łączymy firmy z branży digital dla wspólnego celu. Kliknij i sprawdź jak dołączyć do akcji.
REKLAMODAWCO. Ktoś z MyLead proponuje Ci płatną współpracę? To może być oszustwo! Kliknij i sprawdź.

CENTRUM PRASOWE

CENTRUM PRASOWE TO MIEJSCE, GDZIE ZNAJDZIESZ WSZYSTKIE NAJWAŻNIEJSZE INFORMACJE Z ŻYCIA MYLEAD I ZE ŚWIATA AFILIACJI, KTÓRYMI MOGĄ BYĆ ZAINTERESOWANI TWOI CZYTELNICY I ODBIORCY.

MyLead obchodzi 9-lecie działalności

2023-07-26

MyLead obchodzi z dumą swoje 9. urodziny, odnotowując dynamiczny rozwój w minionym roku. Firma zyskuje coraz większe uznanie i kontynuuje swoją ekspansję na rynku afiliacyjnym. Przez ostatni rok, sieć odnotowała istotne osiągnięcia, które przyczyniły się do jej dalszego rozwoju i umocnienia pozycji lidera w branży.

Rozwój MyLead na przestrzeni ostatniego roku

W ostatnim czasie członkowie zespołu MyLead uczestniczyli w renomowanych konferencjach afiliacyjnych. Zespół brał udział przede wszystkim w Conversion Conf by Conversion Club w Warszawie, Affiliate Meet Markt w Berlinie i Affiliate World Europe w Barcelonie, umacniając tym samym relacje biznesowe oraz poszerzając swoją wiedzę na temat aktualnych trendów w branży.

Dodatkowo firma otworzyła nowe biuro, co przyczyniło się do lepszej obsługi użytkowników, ale przede wszystkim do jeszcze bardziej efektywnej współpracy pomiędzy wszystkimi zespołami MyLead.

W dążeniu do innowacyjności MyLead wprowadził również możliwość wypłat w kryptowalucie Tether (USDT), co stanowi kolejne posunięcie do przodu, umożliwiając użytkownikom dostosowanie się do nowoczesnych rozwiązań finansowych. Kolejnym krokiem w przyszłość jest również wprowadzenie przez MyLead wypłat ekspresowych, które przyspieszają i ułatwiają proces zarobkowy dla użytkowników platformy.

W ciągu ostatniego roku MyLead został również partnerem książki "Marketing afiliacyjny dla bystrzaków" - pierwszej w Polsce kompleksowej publikacji na ten temat, opatrzonej komentarzami specjalistów sieci afiliacyjnej.

Firma MyLead z pełnym zaangażowaniem kontynuuje rozwój i planuje dalszą ekspansję na międzynarodowych rynkach afiliacyjnych. Z 9-letnim doświadczeniem i innowacyjnym podejściem, MyLead pozostaje liderem w branży afiliacyjnej, dostarczając wyjątkowe rozwiązania swoim partnerom.